Onze waarden

Vers

Onze eieren zijn supervers. De eieren worden gesorteerd en  daarna zo snel mogelijk aan u verkocht. Wanneer u eieren in de supermarkt koopt zijn deze veel minder vers dan onze eieren, zoals u kunt zien op het schema hiernaast. Onze eieren in de Jumbo in Heesch zijn ook veel verser dan de andere eieren in deze supermarkt. Onze eieren komen rechtstreeks van onze boerderij en daardoor zijn ze veel sneller bij u, en dat proeft u!


Gezond

Eieren zijn super gezond. Een ei is een een bron van biologische, hoogwaardige eiwitten. Daarnaast bevatten ze nuttige stoffen als ijzer en de vitamines B2, B12, E en D. Van eieren wordt je niet dik, een gekookt eitje bevat maar 75 kcal. Kortom, heel gezond!


Lekker

Eieren zijn onmisbaar in de keuken. Ze zijn heel erg lekker en je kunt ze op heel veel manieren, heel makkelijk bereiden. Ze zijn natuurlijk ook onmisbaar bij het bereiden van vele gerechten. Onze eieren zijn supervers en daardoor nog veel Lekkerder! 


Lokaal

Als u eieren van ons koopt bent u verzekerd van een lokaal product. Het grote voordeel van een lokaal product is de hoge transparantie. U weet waar en hoe het product is geproduceerd. U bent dan ook altijd welkom om een kijkje komen nemen op onze boerderij!